
تغيير رشته يا آزمون مجدد در هر مقطع تحصيلي حداکثر يک نوبت مجاز خواهد بود.
مدت تحصيل مشمولاني که در سال احضار و حداکثر تا مهر سال اعزام در دانشگاه شروع به تحصيل کردهاند جزو سنوات تحصيلي محسوب نخواهد شد.
همچنين بر اساس مصوبات اين جلسه دانشجويان مجاز به تحصيل در مقاطع پايينتر از مقطعي که داراي معافيت تحصيلي هستند نخواهد بود.
در صورت قبولي در آزمون مجدد فاصله بين انصراف از دانشگاه اوليه و اشتغال در دانشگاه ثانويه بيش از 4 ماه نبايد باشد و در صورت قبولي در مقطع بالاتر معافيت تحصيلي به دانشگاه جديد ارسال و واحد آموزشي جديد ضمن اعاده معافيت تحصيلي به وظيفه عمومي درخواست معافيت براي مقطع جديد نمايد که در اين صورت مدت تحصيل سپري شده در سنوات مقطع جديد لحاظ خواهد شد.
بر اساس مصوبه، در صورت انتقال معافيت تحصيلي به موسسه آموزشي جديد مراتب بايد توسط دانشگاه اوليه به اطلاع وظيفه عمومي صادر کننده معافيت تحصيلي برسد.
همچنين دانشجوياني که پس از سال اعزام از دانشگاه اخراج ميشوند مجاز به شرکت در آزمون مجدد نيستند.
سفرهاي علمي صرفاً شامل ارايه مقاله در کنفرانسهاي بينالمللي و فرصت مطالعاتي براي مقاطع کارشناسي ارشد و دکترا است که مبلغ وديعه آن 50 ميليون ريال به صورت نقد خواهد بود.
سفرهاي نيمه علمي شامل شرکت در آزمونهاي زبان، شرکت يا بازديد از نمايشگاهها، شرکت در کارگاههاي آموزشي حداکثر يک ماهه، ثبت يا نمايش اختراعات و سفرهايي که مرتبط با رشته تحصيلي (مانند دانشجويان رشته هنر براي بازديد از آثار معماري و هنري) است مبلغ وديعه اين گونه سفرها 50 ميليون ريال نقد و 10 ميليون ريال به صورت چک خواهد بود.
در خصوص ساير سفرها مرجع تاييد واحد دانشگاهي دانشجو خواهد بود که برابر فرمت پيوست درخواست دانشجو را منعکس مي کند.
به منظور ايجاد هماهنگيهاي لازم اقدامات مربوط به اين بند مصوبات از 1 آذرماه امسال اجرايي مي شود.